Skip to main content

Tatuatges Exclusius

TATUADORS INTERNACIONALS PER OFERIR OBRES D’ART

Quin és el procés?

Ens proporciones la idea que tens al cap.

Realitzem un esbós després de pagar una reserva i et donem preu. Comencem a tatuar.

Formulari de contacte

Les teves dades són confidencials i ens comprometem a complir la llei LOPD vigent.

  Volem fer-te

  el tatuatge que vols tenir

  Si el que vols és tatuar-te a Barcelona, ​​l’ideal és escollir l’estudi més gran de la ciutat, envoltat de tatuador de confiança amb els que puguis expressar a la teva pell a través d’un tatuatge el que vols dir, que entengui i faci exactament el que tens al teu cap aportant idees per aconseguir el resultat perfecte que busques.

  No només busquem fer un dibuix a la teva pell. Volem que portis una obra d’art al teu cos. que t’emportis una experiència del teu tatuatge a Barcelona.
  Calidad en tu piel, que representa lo que tu eres, un tatuaje que muestre tu fuerza y personalidad, tus vivencias, creencias, tu marcado carácter o tus debilidades.

  • Les nostres darreres peces , Tatuatges a Barcelona

   Creativitat, innovació, i un esperit de superació artística en tot el que fem. Envoltant-nos sempre dels tatuadors internacionals de moda del moment.

   Els millors tatuadors de Barcelona a l’abast de la mà.

  La feina dels nostres millors tatuadors

  A Avantgarde tenim els millors artistes Internacionals. Autèntics genis amb la tinta.

  Un espai que rep tatuadors de tot el món per portar la innovació del tatuatge de qualsevol part del mapa a Barcelona.

  Si ets un apassionat dels tatuatges, si estàs buscant alguna cosa nova, si t’agrada l’art, o si et preguntes què pot oferir aquest col·lectiu d’artistes del tatuatge a Barcelona i que arriben de tot el món, Avantgarde té alguna cosa per a tu.

  Si vols tatuar-te a Barcelona amb la tranquil·litat de ser atès pels millors vine amb nosaltres.

  Guest artist Tattoo Barcelona

  Octubre – Noviembre 2023

  Los GUEST son artistas invitados que viven en otros países y visitan el estudio de forma puntual para traer su arte y que tengas la oportunidad de reservar con ellos sin moverte de la ciudad. Solo el estudio más grande te puede ofrecer a los mejores tatuadores de Barcelona a tu alcance.

  La tècnica Avantgarde, un estil de tatuatge

  Abel Miranda ofereix una perspectiva diferent, més exclusiva i completament renovadora que trenca els motlles tradicionals i obre noves portes a estils més polits i personals.

  La innovació i el reciclatge són dos dels ingredients clau per a la creació d’una nova tècnica com és el cas de la tècnica Avantgarde, nascuda de la incessant recerca d’Abel Miranda per trobar alguna cosa diferent, i inspirada en una barreja de diversos estils. ha anat extraient colors, geometries i perspectives, donant lloc a combinacions amb què ha estat reconegut a nivell mundial per la complexitat i neteja de les seves composicions impossibles.

  Cual es el proceso ?

  Nos proporcionas la idea que tienes en mente.

  Realizamos un boceto después de abonar una reserva y te damos precio.

  Empezamos a tatuar.

  Formulario de contacto

  Tus datos son confidenciales y nos comprometemos a cumplir la ley LOPD vigente.

   Skip to content